1 NOV

Ny søknadsperiode er 1. november 2019

Personvern - SpareBank 1 Stiftelsen BV

Personvernerklæring

Sparebank 1 Stiftelsen BV er opptatt av å ivareta ditt personvern. Du kan ha tillit til at dine personopplysninger er trygge hos oss, uansett om du søker gavemidler eller om du besøker vår hjemmeside eller ulike sosiale medier.

Hvilke personopplysninger registrer vi og hvorfor?

Gavesøknad
Gavesøknad til Sparebank 1 Stiftelsen BV gjennomføres ved bruk av søknadsskjemaet til SpareBank 1 Stiftelsen BV. I søknadsskjemaet registreres personopplysninger til den som søker; navn, telefonnummer og epostadresse.

Tildeling
Tildeling av gavemidler fra Sparebank 1 Stiftelsen BV gjennomføres ved bruk av personopplysninger registrert i søknadsskjemaet. Ved utbetaling vil også kontonummer til søker bli benyttet.

Arrangement
Dersom du mottar en gave fra Sparebank 1 Stiftelsen BV gjennomføres vanligvis utdelingen ved et arrangement. Kontaktopplysninger fra søknadsskjemaet til SpareBank 1 Stiftelsen BV vil bli benyttet for å kunne foreta utsendelse av invitasjon og ved publisering av bilder fra utdelingen.

Personopplysningene vil benyttes i forbindelse med søknadsprosessen og vil ikke deles med tredjeparter. SpareBank 1 BV bistår SpareBank 1 Stiftelsen BV i administrasjon av utdeling og informasjon til søkere ved tildeling av gavemidler. SpareBank 1 Stiftelsen BV beholder registrerte opplysninger ifm søknader om gaveutdeling for å kunne ivareta statistikk over gavemottakere og søkere.

Stiftelsen vil respektere eventuelle ønsker om at innhold i søknader ikke skal være offentlig tilgjengelig. Alle tildelinger vil likevel være offentlig informasjon og vil blant annet presenteres på stiftelsens hjemmeside.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

SpareBank 1 Stiftelsen BV bruker informasjonskapsler (cookies) på Sparebank1 Stiftelsen BV. Når du besøker våre nettsider samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser. Vi bruker cookies hovedsakelig for trafikkmåling og optimalisering av innhold.

Cookies er en standard teknologi som stort sett alle nettsider bruker. En cookie er en liten tekstfil som legges i din nettlesers internminne. PC-en bruker cookies for å kjenne deg igjen og se hva du gjør mens du besøker nettsider.

De fleste nettlesere er innstilt på å akseptere cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Hvis du velger å ikke akseptere cookies i din nettleser gjør vi oppmerksom på at Sparebank 1 Stiftelsen BV kanskje ikke fungerer optimalt.

Hva bruker vi informasjonen til?

SpareBank 1 Stiftelsen BV samler inn informasjon automatisk til bruk for analyse. Vi innhenter besøksstatistikk for Sparebank1 Stiftelsen BV via Google Analytics. Webstatistikken forteller oss bl.a. hvilke nettsider som er besøkt, tidspunktet for besøket, hvilken type nettleser og operativsystem besøkende benytter m.m.

Denne informasjonen benytter vi til drift og videreutvikling av våre nettsider. Statistikk og andre webdata brukes for å kunne skreddersy Sparebank1 Stiftelsen BV for våre brukere.

Informasjonen vi innhenter via cookies vil kun bli benyttet av SpareBank 1 Stiftelsen BV. Informasjonen vil ikke videreformidles til 3. part eller andre eksterne personer/selskaper.

Vi lagrer ikke statistikk som kan identifisere deg personlig.

Dine rettigheter

Har du spørsmål om hvordan vi behandler dine personopplysninger eller ønsker å utøve dine rettigheter som registrert hos Sparebank 1 Stiftelsen BV kan du kontakte oss HER.

Du kan lese om dine rettigheter på hjemmesiden til Datatilsynet

Informasjonen vi innhenter via våre søknadsskjemaer vil kun bli benyttet av SpareBank 1 Stiftelsen BV. Informasjonen vil ikke videreformidles til 3. part og / eller andre eksterne personer / selskaper. 

Søkere som av ulike grunner ønsker å holde søknaden sin utenfor allmennheten respekteres. Alle tildelte beløp er likevel offentlige, og vil blant annet presenteres på stiftelsens hjemmeside.